Zweetgeur in je kleding? Zo voorkom je dat

Iedereen heeft wel eens last van die nare zweetgeur in een shirt, broek of sweater, vooral tijdens het sporten. Het is een vervelend probleem waar we allemaal wel eens mee te maken hebben.

De wasmachine lijkt sportkleding soms niet meer te kunnen redden en trucjes met azijn of soda werken vaak maar kort.

Daar moeten we wat aan doen, dachten wetenschappers David en Dennis. Zelf fanatiek sporters én onderzoekers, bedachten ze in hun lab een techniek die frisse geuren lang kan vasthouden. Capsport kleding was geboren.

Het wapen tegen zweetgeur in je kleren

Het werkt eigenlijk heel simpel: de verf in de shirts, tops en broeken van Capsport houdt tot wel 30 dagen een frisse geur vast. Een stuk langer dus dan deodorant of wasverzachter. Daardoor ruik je bloemetjes in plaats van zweet.

Na een paar wasbeurten neemt die geur af, maar kan je het zelf weer ‘laden’ met een frisse geur.

Zit hier iets tussen voor jou?

Strak design

Capsport kleding is niet alleen fijn voor de neus, want het oog wil natuurlijk ook wat. In onze collectie vind je daarom stijlvolle designs en kleuren die perfect passen bij de laatste sportmode, voor heren en voor dames. Hierdoor kan je niet alleen optimaal presteren tijdens het sporten, maar zie je er ook nog eens goed uit!

Kortom, Capsport kleding is de perfecte oplossing voor mensen die last hebben van zweetgeur in hun sportkleding. Of die gewoon lekker willen ruiken, zonder liters deodorant. Dus waar wacht je nog op? Probeer het zelf en geniet tijdens je volgende workout van frisse en comfortabele sportkleding!

Zo werkt Capsport geurkleding

Populair