Retourbeleid

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je helemaal happy bent, maar als je toch een product wil retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen na ontvangst. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

Terugbetaling

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en eventuele oorspronkelijke verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de retour naar je over. Dat storten we op dezelfde manier terug zoals je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Kosten voor het retour sturen

Capsport is nog een jong en klein bedrijf. Daardoor kunnen wij de kosten voor retourzendingen nog niet dragen. We vragen voor je begrip.  Is er iets beschadigd, verkeerd geleverd of wil je ruilen? Laat het ons weten bij het aanmelden en dan nemen we natuurlijk alle kosten voor onze rekening.

Aanmelden

 Verpakking

  • Plaats de producten in originele staat en verpakking.
  • Plaats de pakbon bij de producten in de verpakking. 

Verzending

  • Lever het pakket in bij een postbezorger naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd. Bij verlies tijdens transport kan ernaar worden gevraagd. 

Adres

Capsport
T.a.v. Retouren
Mercator Launch
Toernooiveld 100
6525 EC Nijmegen

Populair