Zo werkt geurkleding

Man in lab werkt aan inkt voor zelfgeurende kledingWij zweten niet alleen in de sportschool, maar ook in ons lab! Onze strijd tegen nare geurtjes was er eentje van vallen en opstaan, maar veel zweetdruppels later hadden we dé manier gevonden: geurkleding was geboren.

30 dagen lekker ruiken

Je kan het zien als een soort minuscule sponsjes: die zuigen ineens een hoop geurende vloeistof op en dat druppelt er heel langzaam weer uit. Het duurt minstens 30 dagen voordat alle geur eruit is verdwenen.

In deze kleren is onze techniek verwerkt

Inkt met onze capsules erdoorheen vermengd, drukken we op Capsport sportkleding. Op de teksten, logo’s of plaatjes brengen we dan een geurstof aan, vlak voordat je jouw favoriete shirt of broek van ons krijgt. Dit geeft de kleding meer dan 30 dagen lang een frisse geur. Dat is niet alleen fijn voor jezelf en je omgeving, maar laat je nog beter sporten ook!

Wassen en bijvullen

Vrouw ruikt aan fris Capsport sportshirtDe wasmachine maakt de stof schoon, maar haalt niet alle geurstof weg. De geur in de inkt blijft daarom meerdere wasbeurten zitten. Hoe heter je wast, hoe sneller de geur verdwijnt.

Als je niets meer ruikt, vul je het simpel bij. Spuit je favoriete eau de toilette, aftershave of parfum op de opdruk, en de frisse geur is weer helemaal terug. Mooi meegenomen dat je dit dan niet op je huid hoeft te spuiten, want zo´n parfum is niet altijd even gezond.

En wees gerust, wij hebben het zo gemaakt dat de opdruk alleen jouw favoriete luchtje opneemt. Vieze geurtjes blijven buiten! 

Populair