Media

Sportkleding die lekker fris blijft ruiken, ook al zweet je je een ongeluk. De tijd lijkt er rijp voor. De lancering van Capsport verliep dan ook niet ongemerkt!

In de krant

Screenshot van artikel en video Gelderlander over sporten en toch lekker ruiken De Gelderlander kwam bij ons langs, om ons het (lekker ruikende) hemd va het lijf te vragen én om te testen of het werkt. Dat deed het! Hun artikel en video werd begin 2023 gepubliceerd door verschillende kranten: 

Radio en TV

Screenshot RTL Nieuws over CapsportWe stonden meerdere radiozenders te woord en RTL kwam langs. Kijk en luister de fragmenten hier terug:

Een mooi groot verhaal stond in Vox, het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit. Lees hier de online versie

 

Dutch Throwdown

De crew van Dutch Throwdown droeg Capsport kledingWat een weekend!

Op 4 en 5 februari waren we partner bij het crossfit-event Dutch Throwdown in Den Bosch. Alle crewleden roken die dag lekker fris dankzij onze Capsport shirts! 

En natuurlijk waren we er zelf, uitgerust met onze volledige collectie. Voor wie snel nog even een frisse legging of top wilde kopen. 

En natuurlijk waren we er zelf ook

Populair