Over ons

Capsport is in 2022 opgericht door wetenschappers met een sporthart. Wij willen mensen in beweging krijgen, of dat nou is om gezond te blijven of om de beste te willen zijn.

Onze zelfgeurende sportkleding helpt daarbij, want een lekker fris shirt is nou eenmaal fijner om te dragen - en het geeft je nog extra energie ook

Tijdens ons dagelijks werk in ons lab vlakbij de Radboud Universiteit in Nijmegen ontdekten wij een manier - of eigenlijk een product - om langdurig geur vast te houden. Door dit te verwerken in stoffen en te vullen met lekkere geurtjes, kunnen we kleren langdurig lekker laten ruiken. Lees hier hoe dat werkt.

En waar komt het heel goed uit als je kleren lekker ruiken?

Precies, als je staat te zweten.

Nou zijn wij gek op sport, dus 1 en 1 werd al snel 3. Het resultaat is Capsport, een kledinglijn om in te sporten - maar je mag het ook op andere momenten dragen hoor - waarin je altijd lekker ruikt.

Een soort permanente deodorant. Bekijk hier onze collectie.

En wie zijn wij dan? 

Wij zijn Dennis Vriezema en David Asrian, chemici van beroep, sporters van hobby. Dennis is een fanatieke hardloper en doet vaak mee met wedstrijden op de middellange afstand, zoals de Zevenheuvelenloop. David is al vele jaren actief als gewichtheffer/powerlifter met veel internationale wedstrijd ervaring, ook is hij sportinspecteur op een sportschool. Daardoor weten wij waar sporters naar op zoek zijn in sportkleding.

En nu dus trotse oprichters van Capsport, helemaal zelf bedacht in Nijmegen. 

Populair